level ikon

Üzenet sikeresen elküldve

Hamarosan válaszolunk megkeresésére!

Bezár
Villamos
munkák
villany
Több éves tapasztalattal és rengeteg elégedett ügyféllel a hátunk mögött, villamos munkák széles körét vállaljuk Budapest és vonzáskörzetében, Miskolcon, Egerben, Debrecen, Szeged, Hódmezövásárhely, Balaton, Veszprém és vonzáskörzetükben.

Érintésvédelmi felülvizsgálat

Minden vállalkozásnak, cégnek,
intézménynek kötelező,
rendelet alapján
Rendelet megtekintése
Az érintésvédelmi felülvizsgálatot a 10/2016 NGM (IV.05.) rendelet teszi kötelezővé minden vállalkozásnak. Ez nem csak egy sokadik papír aminek hiánya miatt bűntetnek a hatóságok. Olyan, mint az autóknál a műszaki vizsga. Érintésvédelmi felülvizsgálat nélkül senki sem tudja, hogy az a munkahely, üzem, közintézmény, lakás, családiház biztonságos e, vagy hamarosan nem fog e bekövetkezni valamilyen villamos baleset.

Az Érintésvédelmi Szabványossági Felülvizsgáló nem hatóság, és minden esetben a megrendelő érdekeit képviseli. Az felülvizsgálat az érintésvédelmi hibák feltárása miatt szükséges ellenőrzés. Az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat vizuális ellenőrzésből, részletes műszeres mérésből, és a mérési eredmények alapos kiértékeléséből áll. MSZ HD 60364 szerinti felülvizsgálatokat vállalunk, mind első üzembe helyezés előtt, mind az előírt időszakonként.

Hogyan történik a mérés?

1.
ingyenes felmérés ikon Ingyenes felmérés

A mérést minden esetben megelőzi egy ingyenes felmérés, ami a megrendelőnek semmibe sem kerül. Lehet az beüzemelés előtti első érintésvédelmi felülvizsgált, vagy akár időszakos érintésvédelmi felülvizsgálat is. Az MSZ HD 60364 szabvány vállalatoknál, vállalkozásoknál, cégeknél 3 évente írja elő a felülvizsgálat szükségességét.

Felmérés igénylése
2.
árajánlat ikon Árajánlat

Kiérkezésünk alkalmával el fogjuk kérni a villamos terveket, valamint ha már volt, az előző Érintésvédelmi jegyzőkönyvet, ami optimális esetben 3 évnél nem régebbi. Ezután adunk egy árajánlatot. Kisebb munkáknál, az árajánlat elfogadását követően azonnal el is végezzük a mérést. Így időt spórolunk ügyfeleinknek.

3.
mérés ikon Mérés

Nagyobb megrendelések esetén a mérést a megrendelőhöz igazítjuk. Minden elektromos berendezéshez és végponthoz hozzá kell férnünk, így előfordulhat hogy az üzemvitelt egy kismértékben zavarni fogjuk. Hogy mikor és mennyire, erről a megrendelőt minden esetben tájékoztatjuk. Vannak olyan mérések, aminek hatására áramszünet keletkezik egy rövid időre egy-egy áramkörön. Természetesen, erre az időre az áramkörön lévő fogyasztókat ki kell kapcsolni. Különös tekintettel a számítógépekre.

4.
javítás, dokumentáció ikon Javítás, jegyzőkönyv átadás

A Bende Elektro Vill komplex megoldást kínál ügyfeleinek. Szakképzett profi csapatunk segítségével a feltárt hiányosságokat, vagy hibát rövid időn belül a megrendelő kérésére ki is tudjuk javítani amennyiben szükséges. A rendszer hibátlansága esetén, viszont kiállítjuk a megfelelt minősítésű jegyzőkönyvet. Amennyiben hibát találunk, és a megrendelő minket kér fel a hiba kijavítására, úgy a javitás utáni újbból szükségszerű Érintésvédelmi Szabványossági Felülvizsgálatot, már ingyen fogjuk elvégezni.

Mérést szeretnék!>

Egyéb szolgáltatásaink

lakossági villanyszerelés ikon
Lakossági Villanyszerelés

Lakások családiházak , kisebb kereskedelmi egységek villamos kivitelezését vállaljuk.

Érdekel!
okosház technológia ikon
Okosház technológia

Ma már minden eszközünk okos, ez alól a házunk sem lehet kivétel. Egy okosház tulaja rengeteg pénzt és energiát spórolhat.

Érdekel!
berendezések felülvizsgálata ikon
Elektromos Berendezések felülvizsgálata

A nem megfelelően működő villamos berendezések, súlyos következménnyel járhatnak. Bízza ránk felülvizsgálatukat, hiszen a biztonság az első.

Érdekel!
elosztó szekrények építése ikon
Villamos Elosztó és Kapcsoló Szekrények épitése Terv alapján

Minden hibát kiküszöbölhetünk ha megfelelő a kivitelezés. Ön adja a tervet, mi pedig az alapján pontosan megépítjük a villamos berendezéseit.

Érdekel!

Munkáink