level ikon

Üzenet sikeresen elküldve

Hamarosan válaszolunk megkeresésére!

Bezár
Parketta
építés
parketta
Szakszerű kanadai tudás,
itthon hasznosítva
Mások vagyunk, mások a szokásaink, más fordulatszámon élünk, de egy dolog mindegyikünkben közös. Olyan padlót szeretnénk, amire nemcsak jó ránézni, de élmény használni. Mert egy jó padló nem a lakásért van, hanem a benne élőkért. A természet és ember kapcsolata ősidőkre nyúlik vissza, amit a legjobban a megfelelő minőségű fa tud otthonunkban reprezentálni.

Mi csak a legjobbal érjük be, akár alapanyagról, akár a kivitelezésről van szó. Önnek minőségi parketta munkákat ajánlunk, több éves nemzetközi tapasztalattal. Tudásunkat a fa felhasználó mesterek hazájából, Kanadából szerezve az Ön otthonában szeretnénk kamatoztatni, hogy a természettel a lehető legegyszerűbb módon, mindennap tudjon érintkezni.

Parketta építési típusok

laminált padló ikon
Laminált padló lerakás

Mit ígérünk? Rendet, tisztaságot, egybe maradt illesztéseket évek múltán is, és persze, hogy garantáltan elégedett lesz!

Érdekel!
lépcső parkettázás ikon
Lépcső parkettázás

Ha szeretne egy egységes teret az otthonába, akkor a padlón lévő parkettával, vagy meleg burkolattal a lépcső burkolását is elvégezzük.

Érdekel!
parketta javítás ikon
Parkettázás javítása

Recseg a laminált padló? Felpúposodott, vagy felszakadt a svédpadló? Ha nem olyan lett a parkettázás, mint szerette volna, kijavítjuk Önnek a lehető legkisebb költséggel.

Érdekel!
fal parketta ikon
Fal parkettázása

Elsőre meredek ötletnek tűnhet, de a parketta nemcsak a padlón mutat jól. Némi kreativitással és megfelelő tervezéssel, a falra felfuttatott parkettával is lehet lehengerlő hatást elérni.

Érdekel!

Munkáink